Rubber N’ Road in New York City, NY

We hebben dit seizoen allerlei verhalen verteld op Build-Outs of Coffee. We hebben het over grote espresso-smaken in het kleine Amerika, ongelooflijke mobiele conversies van Londen naar Californië, unieke designdromen in opkomende steden en de onstuitbare groei van speciale koffie over de hele wereld, of je nu zijn in Amsterdam of Chennai, Portland of Polen. Maar laten we vandaag op Built-Outs onze blik werpen op een stuk aarde waarover zo veel is geschreven, voor wie concerten zijn uitgevoerd en poëzie werd bedacht. We hebben het natuurlijk over het eiland Manhattan; meer specifiek Midtown, dat vol staat met coole dingen als je weet waar je moet zoeken (en de moeite kan nemen om boven 14th Street te gaan). Laten we eens kijken naar een nieuwe koffiebar die zich als het ware in de buurt vestigt: dit is Rubber N’ Road, waar koffie wordt geserveerd die is gebrand door De schuur Berlijn.

Zoals verteld aan Sprudge door Gil Lavi.

Het seizoen van Build-Outs 2021 wordt gepresenteerd door Vakgenoot. De serie wordt gesponsord door La Marzocco, Pacific Barista-serie, Marco Dranksystemen, Dona, en Duurzame oogst.

rubber in de weg 6

Voor degenen die niet bekend zijn, kunt u ons iets vertellen over uw bedrijf?

De RUBBER N’ ROAD Specialty Coffee Bar NYC biedt zorgvuldig gebrouwen schenk- en espressodranken van De schuur Berlijn.

Kun je iets vertellen over de nieuwe ruimte?

Onze nieuwe ruimte bevindt zich in Midtown Manhattan en is gericht op het aanbieden van een koffieprogramma met een dagelijkse rotatie van koffie van The Barn. We zijn meestal een pour-over bar, die onze liefde voor alternatieve verwerkingsmethoden willen delen en de New Yorkse koffiegemeenschap willen meenemen op een wereldwijde reis met uitzonderlijke single origin koffies van over de hele wereld.

rubber in de weg 4

Wat is jouw benadering van koffie?

Langzaam, laag volume, uitstekend nieuw.

Zijn er machines, koffie, speciale apparatuur opgesteld?

V60, Victoria Arduino Eagle One Prima.

Hoe staat uw project stil bij duurzaamheid?

We bezorgen bonen per fiets in NYC.

Wat is uw hoopvolle openingsdatum/-maand?

Net geopend.

rubber in de weg 1

Werk je met ambachtslieden, architecten en/of creatievelingen die je wilt noemen?

Veel steun en hulp gekregen van onze partner, The Barn.

Bedankt!

Het seizoen van Build-Outs 2021 wordt gepresenteerd door Vakgenoot. De serie wordt gesponsord door La Marzocco, Pacific Barista-serie, Marco Dranksystemen, Dona, en Duurzame oogst.

creditSource link

ZIE JE GEDACHTEN

Leave a reply

Wakeupyourministers
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart