Blue Bottle belooft koolstofneutraliteit tegen 2024 met in-house regelingDaily Coffee News door Roast Magazine

In Oakland, Californië gevestigde koffiespecialiteitenketen Blauwe Fles Koffie heeft toegezegd tegen 2024 een vorm van koolstofneutraliteit te bereiken. De verbintenis strekt zich uit tot haar activiteiten in de Verenigde Staten en Azië.

Het bedrijf zegt dat de interne koolstofneutraliteitsregeling “fundamentele” veranderingen in zijn bedrijfsvoering en toeleveringsketenrelaties met zich mee zal brengen, van duurzamere groene koffie en andere ingrediënten tot vermindering van de uitstoot van broeikasgassen door logistiek, productie en detailhandel.

Het bedrijf heeft ook een meerjarige toezegging gedaan om CO2-credits van het bedrijf te kopen Koolstof van Indigo, dat Amerikaanse boeren ondersteunt bij de overgang van conventionele landbouwproductie naar duurzamere modellen.


Verwante lezing


Blue Bottle, dat in 2017 door Nestlé werd overgenomen en nu meer dan 100 winkels in de VS en Azië heeft, zegt dat het van plan is om in 2022 een versneld stappenplan te publiceren dat de weg vrijmaakt voor koolstofneutraliteit tegen 2024.

Vorig jaar, toen de COVID-19-pandemie het consumentengedrag hervormde en de verkoop aan huis stimuleerde, schakelde Blue Bottle het bedrijf in 3Graden in een belofte om de uitstoot van broeikasgassen in verband met e-commerce en koffieverzending in de VS te compenseren

Een casestudy over koolstofneutraliteit door 3Degrees belicht de bestaande duurzaamheidsinitiatieven van Blue Bottle, waaronder aanstaande duurzaamheidsaudits met betrekking tot de aankoop van koffie, aankoop van certificaten voor hernieuwbare energie om de productie en het energieverbruik in de detailhandel te compenseren, een overgang in Japan naar havermelk als de standaardmelkoptie in plaats van zuivel en afvalvermindering in cafés.


[Editor’s note: This story has been updated. The original version incorrectly stated that 2020 offsets for e-commerce shipping were made in the U.S. and Japan. Those offsets were for the U.S. market only.]

creditSource link

ZIE JE GEDACHTEN

Leave a reply

Wakeupyourministers
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart