Meer dan 200 bedrijven zijn gestopt voor SCA Expo 2021

De Speciale koffie-expo zal plaatsvinden vanaf deze donderdag 30 september in New Orleans, Louisiana, tot en met zondag 3 oktober. Met de golf van pandemiegevallen in de staat – en in het land in het algemeen – en in de gaststad die nog steeds te maken heeft met de verwoesting van de orkaan Ida van vorige maand, hebben velen riep op tot uitstel van het evenement, zijn er sponsors afgehaakt en zijn de hele reeks Amerikaanse koffiekampioenschappen geannuleerd.

Bij het ter perse gaan van de 2021 SCA Expo, het belangrijkste koffiehandelsevenement van Noord-Amerika dat meer dan 10.000 koffieprofessionals samenbrengt voor tentoonstellingen, lezingen, en educatieve evenementen-zal volgens planning doorgaan. In een verklaring waarin het plan wordt aangekondigd om op koers te blijven, noemt SCA-CEO Yannis Apostolopoulos het vertrouwen van veel koffiebedrijven op het evenement als een reden om door te gaan met Expo, zodat de “industrie kan herstarten, zodat we opnieuw verbinding kunnen maken en opnieuw kunnen opbouwen” en dat de bijeenroepende kracht van het brengen van wereldwijde zaken uit over de hele supply chain samen onder één dak heeft “enorme waarde en deze bedrijven hebben dit nodig.”

Maar de vraag blijft: wie gaat er dit jaar zijn? Sprudge heeft de afgelopen maand exposanten gevolgd en in die tijd, meer dan 200 exposanten zijn verwijderd uit de openbare directory, waaronder enkele van de grootste namen in de branche.

We begonnen de SCA’s te volgen Expo exposantenkaart op 7 september, waar in totaal 402 individuele bedrijven werden vermeld (sommige met meerdere stands). Vanaf vandaag, 24 september, is dat aantal gedaald tot 188, minder dan de helft van het oorspronkelijke aantal.

Opmerkelijke vertrekken op basis van de openbare exposantenkaart van de SCA zijn AeroPress, Atlas Coffee Importers, Breville, BUNN, het Coffee Quality Institute, Espresso Supply, Fairtrade International, InterAmerican Coffee, La Marzocco, Loring, Mahlkönig USA, Mazzer, Mill City Roaster, Nuova Simonelli , Oatly, Olam Specialty Coffee, Rancilio, Technivorm Moccamaster, Torani, Acaia, Baratza, Cropster, FETCO, Hario, Mavam, Onyx Coffee Lab, Pacific Foods, PERC Coffee Roasters, Probat, Daterra Coffee, Eversys, Astoria/Wega, Califia Farms , Cimbali USA, Fellow, Miir, Slayer, Toddy en Toper, en nog veel meer.

Dit is een gedeeltelijke lijst, en waarnemers van de koffie-industrie kunnen verschillende bedrijven opmerken die nog steeds op de huidige SCA-exposantenkaart staan ​​en waarvan de merken of hooggeplaatste werknemers openbare verklaringen hebben afgelegd waarin ze de annulering aankondigen. Neem bijvoorbeeld Cafe Imports, dat op het moment van schrijven nog steeds als exposant wordt vermeld ondanks het uitbrengen van een aankondiging eind augustus. Deze discrepantie logenstraft een moeilijke waarheid: met het huidige annuleringsbeleid van de SCA is er gewoon geen manier om nauwkeurig bij te houden wie aanwezig zal zijn.

Per de Expo-website– waarvan Sprudge bij de SCA heeft bevestigd dat het actueel is op het moment van drukken –alle annuleringen van exposanten na 1 augustus zijn 100% niet-restitueerbaar; alle bezoekerstickets zijn eveneens definitief en niet-overdraagbaar. Sinds die sluitingsdatum, nieuwe COVID-gevallen zijn aanzienlijk gegroeid (hoewel ze gelukkig zijn begonnen af ​​te bouwen in Louisiana) en de op één na meest schadelijke orkaan in de geschiedenis van de staat aan land gebracht. Standkosten kunnen niet worden doorgeschoven naar 2022, zoals eerder was toegestaan ​​door de SCA na de annulering van het 2020-evenement van de vereniging in Portland.

Kortom, hoewel bedrijven misschien nog steeds besluiten om niet aanwezig te zijn vanwege reis- en verzendkosten, zijn ze niet financieel gemotiveerd om officieel af te haken.

Bij het bereiken van commentaar op het annuleringsbeleid, zegt SCA Community Experience Officer Vicente Partida:

We hebben zeker van veel mensen gehoord die teleurgesteld waren over ons annuleringsbeleid. En we zouden willen dat we meer opties voor mensen hadden, maar zoals bij alle bedrijven zijn er veel kosten verbonden aan het runnen van een evenement als Expo, waaronder het nakomen van onze financiële verplichtingen jegens de vele lokale bedrijven die het evenement mogelijk maken. Ik erken dat we in de toekomst beter moeten communiceren met onze exposanten en bezoekers, en ik ben vastbesloten om het beter te doen door onze klantenservice te verbeteren.

Over aarzeling als gevolg van de pandemie, vertelt Partida aan Sprudge:

We hebben ook van veel mensen gehoord die zich zorgen maken over het bijwonen van een evenement te midden van de coronaviruspandemie. Zoals met alle open bedrijven in New Orleans, hebben we strikte COVID-19-toegangseisen, waaronder het dragen van een masker en bewijs van negatieve PCR-tests. COVID-19 zal niet snel verdwijnen, maar we proberen allemaal op de veiligst mogelijke manier weer aan de slag te gaan. We respecteren degenen die de beslissing hebben genomen om het evenement niet bij te wonen en we kijken ernaar uit om ze in de toekomst weer op de Expo te hebben.

Zoveel weten we zeker: na maanden van eindeloze discussie en speculatie in de speciale koffie-industrie, vindt de SCA Expo 2021 plaats. (Een volledige lijst van Expo-programmering, inclusief lezingen en educatieve evenementen, is beschikbaar via de officiële Expo-website.) De deuren van het New Orleans Convention Center gaan op donderdagochtend 30 september open voor iedereen die ervoor kiest om de reis te maken. De lijst met aanwezigen en exposanten is echter een gok.

Dit verhaal ontwikkelt zich…

Zac Cadwalader is de hoofdredacteur bij Sprudge Media Network en een stafschrijver gevestigd in Dallas. Lees meer Zac Cadwalader op Sprudge.

creditSource link

ZIE JE GEDACHTEN

Leave a reply

Wakeupyourministers
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart