‘Vrouwen kiezen voor vrouwen’ in Grounds for Health JubileumcampagneDaily Coffee News door Roast Magazine

Omdat het dit jaar zijn 25-jarig jubileum viert, heeft de non-profitorganisatie voor de preventie van baarmoederhalskanker Redenen voor gezondheid is in het begin van een inzamelingsactie genaamd Vrouwen die vrouwen kiezen.

Tientallen inspirerende vrouwen in de koffie-industrie hebben al bijgedragen aan de campagne, die tot doel heeft meer dan $ 25.000 op te halen ter ere van de 25e verjaardag van de groep. De campagne loopt tot Internationale Koffiedag, vrijdag 1 oktober.

Het geld zal worden gebruikt om de inspanningen van Grounds for Health te ondersteunen door samen te werken met koffiecoöperaties en lokale gezondheidsorganisaties op plaatsen waar koffie wordt verbouwd voor screening op baarmoederhalskanker en preventieprogramma’s.


Verwante lezing


Hoewel het kan worden voorkomen, blijft baarmoederhalskanker de meest voorkomende doodsoorzaak onder vrouwen wereldwijd, en de sterftecijfers voor baarmoederhalskanker zijn bijzonder hoog in veel plattelandsgebieden met een lager inkomen, waar de toegang tot gezondheidszorg mogelijk beperkt is. Grounds for Health, gevestigd in Vermont, financiert momenteel screeningprogramma’s in delen van Ethiopië en Kenia.

Coffee Talk Volledige pagina met bloedingen 13 september

creditSource link

ZIE JE GEDACHTEN

Leave a reply

Wakeupyourministers
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart