Dark Heart Coffee Bar in Loveland, Colorado

Coffee Design wordt met trots gesponsord door Geniet van merken, jouw boost in coffeedence door het maximaliseren van ontwerpen op het gebied van verpakkingen, duurzaamheid en technologie.

Donker hart maakt sinds 2015 koffie in Downtown Loveland. In die tijd is Dark Heart Coffee Bar van mobiele kar naar baksteen en mortel gegaan – en in de zomer van 2021 was het bedrijf hard aan het werk om hun nieuwe brandprogramma en websitevernieuwing te lanceren. We spraken met mede-oprichter, ontwerper en koffiebrander Justin Real voor meer informatie.

Vertel ons iets over Dark Heart Coffee Bar

Dark Heart wordt gevoed door liefde en passie voor kwaliteit in alles. De droom van het bezitten van een koffiespecialiteit begon met servettenschetsen en een verlangen naar het ongeziene en uitzonderlijke. In maart 2015 werd onze droom na 10 jaar plannen werkelijkheid; Dark Heart is gebrandmerkt en geboren via een handgemaakte mobiele kar die de straten van Downtown Loveland bereikte! Onze heerlijke, ethisch geproduceerde, nooit eerder vertoonde speciale koffie werd gepresenteerd op 100 kleine en grote evenementen in Loveland, terwijl we op zoek waren naar een heilige ruimte om naar huis te bellen. Ondanks hartverscheurende hindernissen die onze droom hadden kunnen vernietigen, vonden Dark Heart Coffee Bar en onze standvastige veerkracht in juni 2017 zijn fysieke wortels.

Van een geruststellende sfeer die alle mensen eert, tot de mooie en pure lattes waarvan ze nippen, Dark Heart gelooft in de details. Wij zijn van mening dat speciale koffie toegankelijk moet zijn en authentiek moet zijn. Wij geloven in de opleiding rond onze passies en willen de nieuwsgierigheid van onze klanten bevredigen.

Wanneer gaat alles lanceren?

Na bijna een jaar van onderzoek, afstemming en overleg met geweldige en gerespecteerde koffiebranders zoals Anne Cooper en Mark Michaelson, vult Dark Heart sinds november 2020 met trots onze caféplanken met onze tassen. pandemische sluitingen, hebben we onze website opnieuw opgebouwd en zijn we van plan dit najaar onze nieuwe site met koffie-abonnementen en groothandel te lanceren.

Wie heeft uw verpakking ontworpen?

Het geweldige team van Geniet van merken werkte nauw samen met ontwerper Matt Thompson om onze verpakking te ontwerpen, en wauw, hebben ze elk detail van onze Dark Heart-tassen genageld! De tas bevat een van onze bekende ontwerpen, “The Hand” van Chad Eaton of Timber, en toont iconische belettering en designcohesie van Matt. We hebben met verschillende uiterst getalenteerde ontwerpers samengewerkt tijdens de groei van ons merk, en Matt Thompson heeft nogal wat van onze beruchte designdrops gedaan, zoals te zien is op onze Dark Heart-merchandise.

donker hart koffiebar ontwerp 04

Vertel ons over het ontwerp

Wij, als makers van Dark Heart Coffee, zijn ongelooflijk geïnspireerd door het ambacht in alle dingen en schoonheid in de details. Naast deze hoge eisen van ambacht en schoonheid, moesten de DH-tassen ook aansluiten bij onze echte Dark Heart-esthetiek en ons geloof om speciale koffie voor iedereen toegankelijk te maken. En zo werd het ontwerp geboren: de koperen en gouden accenten in ons café zijn vertegenwoordigd in het ontwerp, samen met een vleugje bladgouden letters die oplichten tegen het handgemaakte gevoel van de ambachtelijke grijze tassen. Gemakkelijk te begrijpen brouwinstructies voor al je thuisbrouwbehoeften en een gedurfde herinnering dat “koffie in ons bloed zit” zijn met liefde voor onze DH-mensen op de zak gedrukt. Wij geloven dat onze tassen de perfecte weergave zijn van onze passie, hart en creativiteit.

Waar is jouw koffie verkrijgbaar?

Onze koffie is momenteel verkrijgbaar in het café, gelegen in het hart van Downtown Loveland, en kan worden verzonden of opgehaald bij www.darkheartcoffeebar.com. Onze koffie is ook verkrijgbaar bij lokale restaurants en brouwerijen, dus wees op je hoede!

Volg Dark Heart Coffee Bar op Instagram.

Coffee Design wordt gepresenteerd in samenwerking met Geniet van merken. Verken Coffee Design-archieven in onze exclusieve Coffee Design-hub.

creditSource link

ZIE JE GEDACHTEN

Leave a reply

Wakeupyourministers
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart