SCA introduceert het ‘Coffee Sensory and Cupping Handbook’Daily Coffee News door Roast Magazine

Een gedrukte versie van de eerste editie van het Coffee Sensory and Cupping Handbook zal worden aangeboden op de komende SCA Expo, terwijl de online verkoop naar verwachting volgende maand van start gaat. Afbeeldingen met dank aan de SCA.

De Vereniging voor speciale koffie heeft de eerste editie van de Handboek voor zintuiglijke en cupping koffie, uitbreidend op de versleten Het handboek van Coffee Cupper, voor het eerst gepubliceerd in 1986.

Het nieuwe handboek zal eind oktober beschikbaar zijn via de online winkels in de VS en de EU, terwijl een vroege gedrukte editie beschikbaar zal zijn voor aankoop op de komende SCA Expo in New Orleans.

Het handboek, geschreven door SCA Technical Officer Mario R. Fernández-Alduenda en Chief Research Officer Peter Giuliano, is ontworpen als een praktische gids voor sensorische wetenschap voor koffieprofessionals.

“We hopen dat dit boek zal helpen om een ​​aantal goede zintuiglijke praktijken toe te voegen aan het dagelijkse werk van koffieprofessionals, om vooroordelen en fouten te verminderen en de conclusies die we trekken uit ons dagelijkse zintuiglijke werk te verbeteren, zonder het genot van koffiesmaak weg te nemen dat onze passie drijft. voor het product”, schreven de auteurs. “Omgekeerd hopen we dat dit boek sensorische wetenschappers zal helpen om koffie te zien als een unieke productcategorie met een buitengewoon complexe smaak en om het potentieel te begrijpen van het werken met de duizenden gepassioneerde en enthousiaste koffieproevers van onze industrie.”


Verwante lezing


Volgens de SCA, ‘s werelds grootste professionele lidmaatschapsorganisatie voor koffie, houdt het handboek rekening met de vooruitgang van de afgelopen 30 jaar in de sensorische wetenschap en relateert het aan praktische toepassingen zoals cupping en smaakcommunicatie.

De gids gaat in het bijzonder in op de gevestigde cuppingpraktijken en -protocollen van de SCA en smaakgerelateerde hulpmiddelen zoals de Koffie Proevers Smaakwiel, die in 2016 een grote herziening heeft ondergaan.

Koffie Sensorisch en Cupping Handboek 2

In een andere praktische zin is de Handboek voor zintuiglijke en cupping koffie zal de vervangen Het handboek van Coffee Cupper, dat door vier herzieningen heeft gediend als een essentiële hulpbron voor koffiebranders sinds het voor het eerst werd geschreven door voormalig Specialty Coffee Association of America Executive Director en leider van de speciale koffiebeweging Ted Lingle.

creditSource link

ZIE JE GEDACHTEN

Leave a reply

Wakeupyourministers
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart